LOCALIZARE

EFORIE NORD

Eforie Nord este o localitate în județul Constanța, Dobrogea, România. Stațiunea face parte din Litoralul românesc. A fost înfințată în 1894, când Eforia Spitalelor Civile din București a construit aici un sanatoriu balneoclimateric.

Eforie Nord este a doua statiune ca mărime și este situată la 14 km de Constanța. În partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru propietățile curative ale namolului astfel că turismul recreativ se imbină cu cel balnear.

Stațiunea are o largă deschidere spre mare și o faleză de peste 30 metri înlălțime. Plaja de peste 3 km lungime are și porțiuni ce ating 100 m în lățime. Un aer de prospețime este dat de cele peste 30 ha de spații împădurite din stațiune. Hotelurile, vilele, casele de odihna pot primi până la 19000 de turiști. Baza de tratament funcționează pe tot timpul anului spaițile de cazare fiind încălzite în perioada sezonului rece.

O infrastructură diversificată, bazele de agrement (terenuri de sport, piscine cu accesorii pentru activitati nautice, etc.) și farmecul ambientului local sunt garanția petrecerii unui concediu agreabil pe litoralul Mării Negre.

Hotel Ibiza Eforie Nord se află la aprox. 300 m de plaja Belona și vă oferă confortul categoriei de cazare de 3 stele.